Over ons

Leuk dat je meer over Gastmaal wilt lezen!

Gastmaal Traiteur is in 2006 opgericht door Erik en Simone, broer en zus. Erik was toen al jaren chef kok maar op zoek naar iets anders en Simone was niet meer helemaal happy met de kantoorbaan die ze had. Hun gezamenlijke passie voor lekker en goed eten delen ze vanuit hun (bourgondische Brabantse) opvoeding. Hun ouders hebben de basis gelegd. Er was in hun jeugd veel aandacht voor goed eten. De bouillon stond een paar dagen te trekken en het vlees kwam van de beste slager. De groenten en fruit gingen ze halen bij de boeren in het dorp.

Deze basis werd ook de basis voor Gastmaal: de beste ingrediënten kopen en dan lekker gaan koken, simpel!

Vanaf het begin hebben ze hun focus gehad op smaak, biologisch en duurzaam. Dat heeft zich in de loop der jaren steeds meer vertaald naar spannende vegetarische gerechten en gebruik van veel verse groenten, kruiden en specerijen. De maaltijden zullen verrassen door geur, kleur en smaak. Ze zullen je zintuigen prikkelen.

Dat ze rekening houden met de seizoenen, de vis duurzaam is en het vlees biologisch, vonden ze altijd al heel vanzelfsprekend, maar nu meer dan ooit is het van belang dat voeding volwaardig is en met respect voor de aarde is geproduceerd.

Omdat Erik in 2011 als chef in hun restaurant De keuken van Gastmaal aan de slag ging kwam de man van Simone aan boord. Als hobbykok deed hij het al verdienstelijk en nu staat hij al 7 jaar professioneel te kokkerellen in de Gastmaal keuken.

“Er is volgens ons niks leukers dan datgene wat wij doen! Iedere dag lekker en eerlijk eten maken”.
Erik van den Eijnde
Simone van den Eijnde-Ponder
Edgar Ponder

Kijk verder op de site bij de diverse catering mogelijkheden wat wij voor je kunnen betekenen.

Gastmaal Traiteur

Griftstraat 1, 3572 GM Utrecht, Nederland